AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı kadına kızmak

Kahve falında yaşlı kadına kızmak

Kahve falında yaşlı kadına kızmak tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, hastalığının düzeleceğine, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadına kızmak gördüyseniz:

  • Toplum veya aile hayatında beklenmedik olaylarla karşılaşacaksınız.

Kahve falında yaşlı kadına kızmak girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine işaret eder.

Kahve falında bir kadına kızmak kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında kadına kızmak zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında namaz kılan yaşlı kadın görmek borçların gittikçe artacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir kadını taşımak çekilen çilelerin sona ereceğine, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadından dua almak çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı bir kadını yıkamak maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, eski enerjisini bulacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı bir kadınla evlendiğini görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir