AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı ve hasta kadın görmek

Kahve falında yaşlı ve hasta kadın görmek

Kahve falında yaşlı ve hasta kadın görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkılacağına ve üzüleceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, dertleri biteceğine, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, araba alınacağına işarettir.

Kahve falında yaşlı ve hasta kadın gördüyseniz:

  • Belli hedeflerinize ulaşmak veya belli işlerinizi halletmek üzeresiniz.

Kahve falında yaşlı ve hasta kadın görmek sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına delalettir.

Kahve falında yaşlı kadın hasta görmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hasta yaşlı kadın görmek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hasta ve yaşlı kadın görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine delalettir.

Kahve falında yaşlı ve hasta bir kadın görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına işarettir.

Kahve falında yaşlı hasta insan görmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı erkek hasta görmek ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, ağlayacağına inanılır.

Kahve falında hasta ve yaşlı görmek çok sevilen bir kişi olunacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir