AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşık bir adam görmek

Kahve falında aşık bir adam görmek

Kahve falında aşık bir adam görmek elinin darlık görmeyeceğine, büyük atılımlar yapacağına, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aşık bir adam gördüyseniz:

  • Her ne kadar leri atılıp direksiyona geçmek isteseniz bile, şimdilik gözlemci olmak daha yararlı olacağa benziyor.

Kahve falında yaşlı bir adama aşık olmak maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında aşık adam görmek öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına delalettir.

Kahve falında yaşlı adama aşık olmak eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına inanılır.

Kahve falında aşık bir adam görmek ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren fal sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir adama aşık olmak büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka bir adama aşık olmak girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, tekin olmayan işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evli adama aşık olmak böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evli bir adama aşık olmak verdiği vaatleri yerine getireceğine, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir