AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde yasin kitabı görmek

Kahve falında elinde yasin kitabı görmek

Kahve falında elinde yasin kitabı görmek zararlarını telafi edeceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, her zaman el üstünde tutulacağına, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına alamet eder.

Kahve falında elinde yasin kitabı gördüyseniz:

  • Gitmek istediğiniz bir yere geç kalabilir ya da hiç gidemeyebilirsiniz.

Kahve falında yasin kitabını eline almak her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, kısmetlerin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinde yasin kitabı görmek maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında yasin kitabı hediye almak kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine delalettir.

Kahve falında yasini şerif kitabını görmek müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine delalet eder.

Kahve falında yasini şerif kitabı görmek çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yasin dua kitabı görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında yasin kitabı görmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, kurulu düzenin yıkılacağına alamet eder.

Kahve falında yasin kitabı dağıtmak gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir