AnaSayfa / Genel / Kahve falında yasli bir adamla iliskiye girmek

Kahve falında yasli bir adamla iliskiye girmek

Kahve falında yasli bir adamla iliskiye girmek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, güçten düşeceğine, yorulacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında yasli bir adamla iliskiye girmek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı geliştirmek için harekete geçmekten çekinmenize neden olan riskler anlaşılabilir.

Kahve falında yasli bir adamla iliskiye girmek fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına inanılır.

Kahve falında yasli kadin iliskiye girmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yabanci bir erkekle iliskiye girmek insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına delalettir.

Kahve falında ili kiye girmek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ye il renk görmek pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, dünyasının bir anda değişeceğine alamet eder.

Kahve falında il değiştirmek neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine yorulur.

Kahve falında illuminati işareti görmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, içinin kıpır kıpır olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında il görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir