AnaSayfa / Genel / Kahve falında yasli bir adam görmek

Kahve falında yasli bir adam görmek

Kahve falında yasli bir adam görmek önünün açılacağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, yeni şeyler keşfedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yasli bir adam gördüyseniz:

  • Hiçbirşey yapamıyorsanız, evdeki mobilyalarınızın rengini veya yerini değiştirebilirsiniz.

Kahve falında yasli bir adamla iliskiye girmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına inanılır.

Kahve falında yasli bir adam görmek ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, kendisine kar ve mutluluk getireceğine delalettir.

Kahve falında yasli adamlar görmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin omzuna yaslanmak zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yasin almak şansın yaver gideceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında birisine yaslanmak hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına alamet eder.

Kahve falında birine yasin okumak iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, düşmanlarla beraber oturmaya yorulur.

Kahve falında yasin duymak işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir