AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı adamla beraber olmak

Kahve falında yaşlı adamla beraber olmak

Kahve falında yaşlı adamla beraber olmak zor zamanlar yaşanacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, gülen gözlerin ışığının söneceğine, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, gelirinin garanti olacağına, kızı olanların da gelin edeceğine işaret eder.

Kahve falında yaşlı adamla beraber olmak gördüyseniz:

  • daha çok şansınızı zorlamamalısınız.

Kahve falında yaşlı adamla beraber olmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yaşlı kadınla beraber olmak huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir adamla beraber olmak başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına rivayet eder.

Kahve falında evli bir adamla beraber olmak sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına işarettir.

Kahve falında yaşlı adamla birlikte olmak işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, elinin bollaşacağına işarettir.

Kahve falında yaşlı adamla konuşmak hayır işleri ile uğraşılacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı adamdan su almak mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına işarettir.

Kahve falında yaşlı adama para vermek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir