AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı adamı yıkamak

Kahve falında yaşlı adamı yıkamak

Kahve falında yaşlı adamı yıkamak kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı adamı yıkamak gördüyseniz:

  • Gerek diğer sebepler, gerekse yeni tanışacağınız kimseler nedeniyle süregelen duygusal ilişkilerinizi değiştirmeyi ciddi olarak düşünebilirsiniz.

Kahve falında yaşlı adamı yıkamak her geçen gün daha ünlü olunacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı bir adamı sırtında taşımak yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, özel hayatında mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı adamı öpmek borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında yaşlı adamın elini öpmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir adamı gençleşmiş görmek aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına işarettir.

Kahve falında yaşlı bir adamın elini öpmek hayal kırıklığına uğrayacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı adamın elini tutmak çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, psikolojik sorunların geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı adamın öldüğünü görmek yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, neşesinin yerine geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir