AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlanmış kadın görmek

Kahve falında yaşlanmış kadın görmek

Kahve falında yaşlanmış kadın görmek gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, yalan söyleyeceğine, aile hayatlarını bozulacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, üzeceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlanmış kadın gördüyseniz:

  • Eksik ya da yarım kalmış ilişkiler, planlar veya projeler tamamlanabilir.

Kahve falında yaşlı kör kadın görmek mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, işlerinin yolunda gideceğine işarettir.

Kahve falında yaşlı kadın tarafından öpülmek borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı kadını yıkamak kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, içinin kıpır kıpır olacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlı kadınla ağlamak gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı ve çirkin kadın görmek akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, gelirinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadından dua almak sevdiklerine kavuşacağına, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı kadının elini tutmak çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında tanımadığın yaşlı kadın görmek hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir