AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı kadın tarafından öpülmek

Kahve falında yaşlı kadın tarafından öpülmek

Kahve falında yaşlı kadın tarafından öpülmek hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine alamet eder.

Kahve falında yaşlı kadın tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Kendinizi sonuca ulaşmış sayarsanız her şey birden bire ters dönebilir.

Kahve falında yaşlı bir kadın tarafından öpülmek çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı kadın tarafından kovalanmak karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında yaşlı kadın tarafından öpülmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşlı biri tarafından kovalanmak hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine işaret eder.

Kahve falında yaşlı biri tarafından öpülmek eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine işarettir.

Kahve falında yaşlı bir adam tarafından kaçırılmak elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına delalettir.

Kahve falında yaşlı kadın taşımak günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadından ekmek almak yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir