AnaSayfa / Genel / Kahve falında ilk kez uçağa binmek

Kahve falında ilk kez uçağa binmek

Kahve falında ilk kez uçağa binmek sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, onların başarıları ile gururlanacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ilk kez uçağa binmek gördüyseniz:

  • Özel hayatınıza ilişkin bir fırsat yer değişikliğine sebep olabilir.

Kahve falında ilk kez uçağa binmek emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında ilk kez adet olmak vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına alamet eder.

Kahve falında ilk kez araba sürmek mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ilk kez sigara içmek sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya yorulur.

Kahve falında ilk kez ilişkiye girdiğini görmek haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ilk defa uçağa binmek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kezban görmek gelirinin azalacağına, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının ikinci kez evlendiğini görmek çok kötü günler geçireceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir