AnaSayfa / Genel / Kahve falında ilk sevgilini görmek

Kahve falında ilk sevgilini görmek

Kahve falında ilk sevgilini görmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, zorlukların biteceğine, kötü sözler duyacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine inanılır.

Kahve falında ilk sevgilini gördüyseniz:

  • Yapılacak konuşmalar yeni fırsatların önünü açabilir.

Kahve falında ilk sevgilini görmek kendisini üzen konuların kapanacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına delalettir.

Kahve falında ilk sevgiliyi görmek işlerin hafifleyeceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine alamet eder.

Kahve falında ilk evini görmek kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ilk defa içki içmek sevineceğine ve mutlu olacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında ilk kez uçağa binmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Kahve falında ilk yardım yapmak yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına alamet eder.

Kahve falında kuranın ilk sayfasını okumak ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına yorulur.

Kahve falında bebeğin ilk dişinin çıktığını görmek kendine döneceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir