AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranın ilk sayfasını okumak

Kahve falında kuranın ilk sayfasını okumak

Kahve falında kuranın ilk sayfasını okumak de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, karanlıkların aydınlanacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, birikim yapılacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kuranın ilk sayfasını okumak gördüyseniz:

  • Bazı konulara şüpheci yaklaşmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında kuranın ilk sayfasını okumak iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında yasin suresinin ilk sayfasını okumak mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan fal sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, rahat bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurandan bir sayfa okumak çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında ilk kuranı kerimi görmek yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine işaret eder.

Kahve falında bakara suresinin ilk beş ayetini okumak sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuran sayfaları görmek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerim sayfalarını toplamak güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine işarettir.

Kahve falında yırtık kuran sayfası görmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir