AnaSayfa / Genel / Kahve falında sayfa okumak

Kahve falında sayfa okumak

Kahve falında sayfa okumak iş güç sahibi olacağına, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında sayfa okumak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında yasin suresinin ilk sayfasını okumak bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kurandan bir sayfa okumak atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yasinin birinci sayfasını okumak sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sayfa okumak huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına işarettir.

Kahve falında kuranın ilk sayfasını okumak işlerin iyiye gideceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında boş sayfalar görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında kuranı kerimin sayfalarını görmek etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, maddi imkanlarının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında sayfaları yırtık kuran görmek hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir