AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru boya görmek

Kahve falında kuru boya görmek

Kahve falında kuru boya görmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, bazı sıkıntılara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında kuru boya gördüyseniz:

  • Birlikte iş yaptığınız kişiler size rahatsızlık verebilirler.

Kahve falında kuru boya görmek mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, güzel ve hayırlı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuru boya kalemi görmek gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuru boya kalemleri görmek eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göze boya sürmek hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eve boya yapmak eline geçen kazancı boşa harcayacağına, ne yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kahverengi saç boyası görmek çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında saç siyaha boyatmak bir anda atılıma geçeceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında saç boyasının aktığını görmek stresinin çoğalacağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir