AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı kişiler görmek

Kahve falında yaşlı kişiler görmek

Kahve falında yaşlı kişiler görmek zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, tüm özlemini gidereceğine, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kişiler gördüyseniz:

  • Yapabileceğiniz şeylerin hesabını yaparken maddi barajlar koymanızda fayda var.

Kahve falında bir kişiyi yaşlanmış görmek bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşlı kişiyi genç görmek yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kişiyi yaşlanmış görmek çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, aile içinden birinin gurbete çıkmasına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen kişiyi yaşıyor görmek hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş bir kişiyi yaşıyor görmek yuva kurmasına yardımcı olunacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin yaşlandığını görmek kazancının bereketleneceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kişiler görmek aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaşla ağlamak yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, yardımın alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir