AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynada kendini yaşlı görmek

Kahve falında aynada kendini yaşlı görmek

Kahve falında aynada kendini yaşlı görmek problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, birlik ve dayanışma halinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında aynada kendini yaşlı gördüyseniz:

  • Sizin ihtiyaçlarınız karşınızdaki kişilerle çakışabilir, denge kurulması gerekiyor.

Kahve falında aynada kendini yaşlanmış görmek dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında kendini aynada yaşlı görmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında aynada yaşlandığını görmek gerçeklere yüz çevrileceğine, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aynada kendini yaşlı görmek bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok güzel ayna görmek sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına tabir olunur.

Kahve falında aynaya bakmak maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında ayna bulmak haneye bolluk ve bereket dolacağına, huzurlu bir yaşama sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzüne ayna tutmak her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir