AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı dededen para almak

Kahve falında yaşlı dededen para almak

Kahve falında yaşlı dededen para almak kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, aksine işe neredeyse köstek olacağına, sevinçli haberler geleceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı dededen para almak gördüyseniz:

  • Kendinizi boşu boşuna üzmeyin.

Kahve falında yaşlı dededen para almak kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı dede nine görmek varolan borçların yakında ödeneceğine, her geçen gün sorunların artacağına delalettir.

Kahve falında ölen dedesini yaşıyor görmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, refahının ve varlığının artacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı bir dede görmek her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı dedeler görmek hedeflerin gerçekleşeceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı dede görmek kısmetlerinin artacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine alamet eder.

Kahve falında yaşlı bir dedenin elini öpmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, toplum içindeki değerinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı dedenin elini öpmek kazancın yar yarıya düşeceğine, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir