AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaş ceviz ağacı görmek

Kahve falında yaş ceviz ağacı görmek

Kahve falında yaş ceviz ağacı görmek herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, yeni mallara sahip olacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaş ceviz ağacı gördüyseniz:

  • Genelde oldukça olumlu diyaloglar içerisinde olabileceğiniz bir bayram sürecindesiniz.

Kahve falında yaş ceviz ağacı görmek işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaş ceviz görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına yorulur.

Kahve falında yaş ceviz yediğini görmek yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına inanılır.

Kahve falında yaş ceviz kırmak devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yaş ceviz yemek bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaş ceviz almak eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına rivayet eder.

Kahve falında yaş ceviz toplamak kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, sıkıntılı günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ceviz ağacından ceviz koparmak hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir