AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaş ceviz almak

Kahve falında yaş ceviz almak

Kahve falında yaş ceviz almak parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, tartışmaların son bulacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına yorulur.

Kahve falında yaş ceviz almak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız kendi inatçılığınız yüzünden ilişkilerinizi tatsızlaştırabilirsiniz.

Kahve falında yaş ceviz almak fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine delalettir.

Kahve falında yaş ceviz ağacı görmek yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, hakkı olanlara kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yaş ceviz toplamak kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında yaş ceviz yediğini görmek gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına inanılır.

Kahve falında yaş ceviz kırmak falı kapatan kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına alamet eder.

Kahve falında yaş ceviz yemek kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaş ceviz görmek aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, son model arabaya sahip olacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşına ceviz vermek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir