AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaş ceviz görmek

Kahve falında yaş ceviz görmek

Kahve falında yaş ceviz görmek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, kısmetlerinin açılacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine delalettir.

Kahve falında yaş ceviz gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimse ya da kimselerle birlikte uzakça bir yere gitmeniz ya da bir eğlence yerinde bulunmanız olasıdır.

Kahve falında yaş ceviz yediğini görmek cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaş ceviz toplamak hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine delalettir.

Kahve falında yaş ceviz ağacı görmek kolay yollardan kazanacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaş ceviz görmek çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yaş ceviz kırmak rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine yorulur.

Kahve falında yaş ceviz yemek rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaş ceviz almak hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında cevizli poğaça görmek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, hata yapılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir