AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaş ceviz toplamak

Kahve falında yaş ceviz toplamak

Kahve falında yaş ceviz toplamak fesat kimselerin çıkacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, hak yiyeceğine, parasını dikkatli harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında yaş ceviz toplamak gördüyseniz:

  • Bazı iş veya girişimlerinizde size yardım edebilecek kişilerle bağlantı kurabilirsiniz.

Kahve falında yaş ceviz toplamak bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine işarettir.

Kahve falında yaş ceviz yediğini görmek yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, başarı kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaş ceviz almak kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına işaret eder.

Kahve falında yaş ceviz kırmak yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaş ceviz yemek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaş ceviz ağacı görmek herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, hayır duaları alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaş ceviz görmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, güzel fırsatların elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ceviz ve badem toplamak olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, yaşam standartlarının artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir