AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağ yaprağı görmek

Kahve falında bağ yaprağı görmek

Kahve falında bağ yaprağı görmek çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bağ yaprağı gördüyseniz:

  • İlerleme sağlamak istediğimiz işlerde gelişmeler olabilir.

Kahve falında bağ yaprağı görmek zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bağ yaprağı toplamak işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine yorulur.

Kahve falında yeşil bağ yaprağı görmek dileklerin yerine geleceğine, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine yorulur.

Kahve falında bağda yaprak toplamak çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bağdan yaprak toplamak işlerde aksilikler yaşanacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üzüm ve bağ görmek eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına inanılır.

Kahve falında bağlı insan görmek çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine inanılır.

Kahve falında bağlı yılan görmek ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir