AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceviz ağacından ceviz koparmak

Kahve falında ceviz ağacından ceviz koparmak

Kahve falında ceviz ağacından ceviz koparmak kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, onları gücendireceğine, işinden çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ceviz ağacından ceviz koparmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik kanallardan beklenmedik yardımlar söz konusu olabilir.

Kahve falında ceviz ağacından ceviz koparmak ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ceviz ağacı yemek kendisine yeni kısmetler sunacağına, afiyete ereceğine delalettir.

Kahve falında ceviz ağacı dikmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaçta ceviz toplamak çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, çok zor günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında ceviz ağacına çıkmak önündeki engellerin ortadan kalkacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına delalet eder.

Kahve falında ağaçtan ceviz dökmek en büyük acılarının dineceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ceviz ağacı yaprağı görmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine inanılır.

Kahve falında ağaçta yeşil ceviz görmek çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, kötü bir duruma düşürüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir