AnaSayfa / Genel / Kahve falında yarım kol görmek

Kahve falında yarım kol görmek

Kahve falında yarım kol görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, içinden çıkılamaz bir hal alacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, en küçük sorunda parlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yarım kol gördüyseniz:

  • Aşk veya ilişki dünyanızda kısır döngüler dikkat çekiyor.

Kahve falında yarım kol görmek her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yarım duvar görmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına delalettir.

Kahve falında yarım teneke altın görmek moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evi yarım görmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında yarım elma almak Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine alamet eder.

Kahve falında yarım bina görmek iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sorunların tek kalemde silineceğine delalet eder.

Kahve falında yarım sakal görmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, takdir edileceği işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında yarım çay görmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir