AnaSayfa / Genel / Kahve falında yarım bina görmek

Kahve falında yarım bina görmek

Kahve falında yarım bina görmek zafer elde edeceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine yorulur.

Kahve falında yarım bina gördüyseniz:

  • İyi düşünülmüş planlara veya çözümlere ihtiyaç var.

Kahve falında yarım bina görmek bolluk ve bereket göreceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine tabir olunur.

Kahve falında yarım kalp görmek büyük bir servete kavuşacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çeyrek altın ve yarım altın görmek yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında yarım karpuz görmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yarım minare görmek mutluluğunun büyüyeceğine, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında insanı yarım görmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yarım görmek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yarım yılan görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir