AnaSayfa / Genel / Kahve falında yarım elma almak

Kahve falında yarım elma almak

Kahve falında yarım elma almak çok iyi giden işlerin duracağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, zaferler kazanacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, dertlerin biteceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yarım elma almak gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koymalısınız.

Kahve falında yarım elma görmek ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yarım elma vermek içinin ferahlayacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine delalettir.

Kahve falında yarım elma yemek ancak daha sonra sorunların aşılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yarım elma almak hakkını yedirtmeyeceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yarım namaz kılmak istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına delalettir.

Kahve falında yarım sigara görmek yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yarım bidon su görmek kariyer sahibi olacağına, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına alamet eder.

Kahve falında yarım ayva görmek işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir