AnaSayfa / Genel / Kahve falında yarım çay görmek

Kahve falında yarım çay görmek

Kahve falında yarım çay görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, yollarının açılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, maddi olarak büyüyeceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına rivayet eder.

Kahve falında yarım çay gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda bulunan veya evinizle ilgili problemlerle ilgilenmeniz gerekebilir.

Kahve falında yarım çay görmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına delalet eder.

Kahve falında yarım bardak çay içmek bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yarım bardak çay görmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yarım altın takmak ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, herkesin karşısında el pençe divan duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında yarım seccade görmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, moral ve sermaye kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında yarım soğan görmek büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, sermaye kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında yarım ekmek yemek işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, malını ve parasını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yarım çikolata görmek işsiz ve aşsız kalmayacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir