AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağ makası görmek

Kahve falında bağ makası görmek

Kahve falında bağ makası görmek zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında bağ makası gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi her konuda serbest bırakın.

Kahve falında bağ makası görmek hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, dostlarını da iyi seçeceğine rivayet eder.

Kahve falında makasla bıyık kesmek hayal gibi bir hayat yaşayacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah makas görmek yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında makas istemek aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında makasla saçını kesmek kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında tırnak makası almak yaşanan üzüntülerin son bulacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bıçak ve makas görmek işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine yorulur.

Kahve falında ölüden makas almak mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir