AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnak makası almak

Kahve falında tırnak makası almak

Kahve falında tırnak makası almak yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, para kazanmaya başlayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine delalet eder.

Kahve falında tırnak makası almak gördüyseniz:

  • Fırsatlara dikkat edin.

Kahve falında tırnak makası almak alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına tabir olunur.

Kahve falında tırnak makası aramak sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, güvenli ve mutluluk dolu seyahate delalet etmektedir.

Kahve falında tırnak makası hediye almak sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında tırnak makası görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tırnak makası bulmak sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tırnak makası vermek zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında birine tırnak makası vermek para biriktirebileceğine, sorunlarını çözeceğine yorulur.

Kahve falında altın tırnak makası görmek huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir