AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah makas görmek

Kahve falında siyah makas görmek

Kahve falında siyah makas görmek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah makas gördüyseniz:

  • Alış verişlerinizde satıcılara karşı dikkatli olmalısınız.

Kahve falında siyah makas görmek mirasa, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına işarettir.

Kahve falında küflü makas görmek korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya alamet etmektedir.

Kahve falında bahçe makası görmek hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında tırnak makası kaybetmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine tabir olunur.

Kahve falında bıçak ve makas görmek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine tırnak makası vermek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında kapalı makas görmek çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına yorulur.

Kahve falında kaşını makasla kesmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir