AnaSayfa / Genel / Kahve falında makas istemek

Kahve falında makas istemek

Kahve falında makas istemek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, rakiplerini geride bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında makas istemek gördüyseniz:

  • Değişime direnmek sorunları körükleyebilir.

Kahve falında tırnak makası istemek nefsine yenileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında makas istemek evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında metal makas görmek çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bağ makası görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında kırılmış makas görmek kendisine yeni kısmetler sunacağına, kişisel kavgaların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında makas batırmak sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına işaret eder.

Kahve falında birine makas atmak onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, rahat geçinerek yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında tırnak makası hediye almak bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir