AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağ dikmek

Kahve falında bağ dikmek

Kahve falında bağ dikmek inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, güzel günler için yaşayacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine alamet eder.

Kahve falında bağ dikmek gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası zararlı olabilir.

Kahve falında bağ dikmek çok hayırlı kazançların elde edileceğine, iç dünyasında rahata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ayakları bağlı koyun görmek dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bağ bahçe görmek fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elleri bağlanmak işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına delalettir.

Kahve falında bağlı ayı görmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bağlı eşek görmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına inanılır.

Kahve falında başı bağlı bebek görmek kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında ağzı bağlı timsah görmek büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir