AnaSayfa / Genel / Kahve falında elleri bağlanmak

Kahve falında elleri bağlanmak

Kahve falında elleri bağlanmak inancından ödün vereceğine, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında elleri bağlanmak gördüyseniz:

  • Kaldırabileceğinizden fazla iş yapmaya kalkabilir, tutamayacağınız sözler verebilirsiniz.

Kahve falında birini elleri bağlı görmek rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eli bağlanmak yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine delalettir.

Kahve falında ellerini bağlı görmek çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına delalet eder.

Kahve falında eli bağlı olmak disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında ellerinin bağlandığını görmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, malının, parasının ve canın güvende olacağına delalet eder.

Kahve falında elleri bağlı olmak sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elleri bağlı görmek kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, sıkıntılı durumlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinin bağlı olduğunu görmek elinin dara düşmeyeceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir