AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağ bahçe görmek

Kahve falında bağ bahçe görmek

Kahve falında bağ bahçe görmek hidayete ereceğine, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bağ bahçe gördüyseniz:

  • Bir konuyu uygulama konusunda çok ciddi olarak düşündükten sonra vazgeçebilirsiniz.

Kahve falında bağ bahçe satın almak bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, insanlarla arasının iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bahçe bağ görmek maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, dost ve akrabaların şaşırtılacağına yorulur.

Kahve falında bağ bahçe görmek aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına işarettir.

Kahve falında bağ bahçesi görmek süzüleceğine, ağlayacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşillik bağ bahçe görmek sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına alamet eder.

Kahve falında bağ bahçe sulamak işlerin rayından çıkacağına, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil bağ bahçe görmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bağ bozmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir