AnaSayfa / Genel / Kahve falında yarık toprak görmek

Kahve falında yarık toprak görmek

Kahve falında yarık toprak görmek elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, çevresindekilerle arasının açılacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yarık toprak gördüyseniz:

  • Beklentileriniz ne kadar az olursa o kadar az hayal kırıklığı yaşarsınız.

Kahve falında yarık toprak görmek çevresinin kalabalıklaşacağına, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında yarık dudak görmek sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yer yarığı görmek verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karnını yarık görmek hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yarık yol görmek hayırlı kararlar alacağına, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yarık duvar görmek sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, kısmetin ve şansın açılacağına delalettir.

Kahve falında sulu toprak görmek hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, çok büyük üzüntü yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ateş ve toprak görmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir