AnaSayfa / Genel / Kahve falında sulu toprak görmek

Kahve falında sulu toprak görmek

Kahve falında sulu toprak görmek resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, ferah bir döneme girileceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında sulu toprak gördüyseniz:

  • Yanıltıcı konular veya kişiler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında sulu toprak görmek sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında sulu patates yemek gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında sulu armut görmek yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına delalet eder.

Kahve falında sulu çimen görmek sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında patates sulusu görmek çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine inanılır.

Kahve falında sulu et görmek mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sulu boya görmek ele güne muhtaç olacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına inanılır.

Kahve falında sulu şeftali görmek yaşanan kötü anıların silineceğine, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir