AnaSayfa / Genel / Kahve falında yer yarığı görmek

Kahve falında yer yarığı görmek

Kahve falında yer yarığı görmek olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yer yarığı gördüyseniz:

  • Yeni keşifler yapmanızı sağlayacak grup aktivitelerine katılabilirsiniz.

Kahve falında yer yarığı görmek hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yarık dudak görmek tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yarık duvar görmek yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, mutlu olacağınıza işarettir.

Kahve falında karnını yarık görmek dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yarık yol görmek işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına rivayet eder.

Kahve falında yarık toprak görmek zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının mahrem yeri görmek yeni bir eve ve semte taşınılacağına, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında yer evi görmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir