AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnını yarık görmek

Kahve falında karnını yarık görmek

Kahve falında karnını yarık görmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına yorulur.

Kahve falında karnını yarık gördüyseniz:

  • Pozitif olmanızda fayda var.

Kahve falında karnını yarık görmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine rivayet eder.

Kahve falında yarık dudak görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında yer yarığı görmek bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yarık duvar görmek o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında yarık toprak görmek gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine alamet eder.

Kahve falında yarık yol görmek mallarının eksileceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne karnında bebeği görmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karnında bebek oynadığını görmek kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir