AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateş ve toprak görmek

Kahve falında ateş ve toprak görmek

Kahve falında ateş ve toprak görmek teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına işaret eder.

Kahve falında ateş ve toprak gördüyseniz:

  • Kesin kararlar alıp anons etmekten sakınmalısınız.

Kahve falında topraktan ateş çıktığını görmek maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, kafasının da rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında toprakla ateş söndürmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, saygınlığa delalettir.

Kahve falında ateşe toprak atmak başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, daha fazla para kazanacağına işaret eder.

Kahve falında ateşi toprakla söndürmek dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında ateş ve toprak görmek elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına delalettir.

Kahve falında kendine ateş edildiğini görmek bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında uçan ateş görmek daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuyu içinde ateş görmek kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir