AnaSayfa / Genel / Kahve falında yardım beklemek

Kahve falında yardım beklemek

Kahve falında yardım beklemek alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında yardım beklemek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki herşey yüzseksen derece değişiklik gösterebilir.

Kahve falında yardım beklemek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına rivayet eder.

Kahve falında doktor beklemek kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyameti beklediğini görmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında yolcu beklemek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında damadı beklemek sevdiği kişiden de ayrılacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine işaret eder.

Kahve falında minibüs beklemek bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, hasta olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini beklemek büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine delalettir.

Kahve falında ölümünü beklediğini görmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir