AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolcu beklemek

Kahve falında yolcu beklemek

Kahve falında yolcu beklemek yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına işaret eder.

Kahve falında yolcu beklemek gördüyseniz:

  • Sizinle benzer düşüncelere sahip kişilerle iiş birliğine girmeniz belli amaçlarınıza ulaşmanızı sağlayabilir.

Kahve falında yolcu beklemek sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında cuma namazını beklemek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkeğin beklediğini görmek herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına işarettir.

Kahve falında birilerini beklemek büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında metro istasyonunda beklemek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında sonuç beklemek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına rivayet eder.

Kahve falında namaz vaktini beklemek fal sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüm sırası beklemek sevinçli haberlere, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir