AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaralandığını görmek

Kahve falında yaralandığını görmek

Kahve falında yaralandığını görmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, işlerin düzene gireceğine, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, malının artmasına, bereketlenmesine delalettir.

Kahve falında yaralandığını gördüyseniz:

  • Bazı kişileri zorlamanız durumunda gelebilecek sert tepkiler sizi rahatsız edebilir.

Kahve falında kafadan yara koparmak bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine delalettir.

Kahve falında yüzünün yara olmasını görmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bedeninde yara görmek kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında sırtının yara olduğunu görmek kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacaktan yaralanmak onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin yaralanmasını görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, üzüntülü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dudaklarının yara olduğunu görmek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına delalet eder.

Kahve falında savaşta yaralanmak elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir