AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaşta yaralanmak

Kahve falında savaşta yaralanmak

Kahve falında savaşta yaralanmak eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, büyük başarıla kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında savaşta yaralanmak gördüyseniz:

  • Sabrınızı kaybedebilirsiniz.

Kahve falında savaşta yaralandığını görmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine işarettir.

Kahve falında savaşırken yaralanmak çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında savaşta yaralanmak hakkıyla kazanca, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında savaşta komutan olduğunu görmek duaların Allah katında karşılığını bulacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına delalet eder.

Kahve falında savaş atı görmek beklenen mirasın alınacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında savaşta esir olmak keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında savaşta silah görmek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına işarettir.

Kahve falında uçak savaşı görmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir