AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaktan yaralanmak

Kahve falında bacaktan yaralanmak

Kahve falında bacaktan yaralanmak tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına delalettir.

Kahve falında bacaktan yaralanmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz konularla ilgilenmek size büyük keyif verebilir.

Kahve falında bacağı yaralanmak fırsatların heba edileceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacağının yara olduğunu görmek kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacağında iltihaplı yara görmek sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine inanılır.

Kahve falında bacakta yara izi görmek art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına alamet eder.

Kahve falında bacakta açık yara görmek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, fal sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacakta derin yara görmek mutluluk dolu günler yaşanacağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında bacağında yara olduğunu görmek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına işarettir.

Kahve falında sağ bacağından yaralandığını görmek her geçen gün zenginleşen fal sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir