AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçta kestane görmek

Kahve falında ağaçta kestane görmek

Kahve falında ağaçta kestane görmek sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, yollarını ayıracağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında fal sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçta kestane gördüyseniz:

  • Maddi konularda sıkıntı yaşanıyorsa toz duman yatışmadan harekete geçmemenizde fayda var.

Kahve falında ağaçtan kestane toplamak mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında kestane ağacı görmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında at kestanesi ağacı görmek maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına yorulur.

Kahve falında ağaçta kestane görmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında yerden kestane toplamak yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, zararların yakında telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında kestane topladığını görmek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine yorulur.

Kahve falında evin içinde kestane görmek öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında kurtlu kestane yemek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, çok kötü günler göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir