Kahve falında yaprak topladıgını görmek

Kahve falında yaprak topladıgını görmek hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, biraz dinleneceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, yeniliklerin peşi sıra geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yaprak topladıgını gördüyseniz:

  • Belli durumları artık sizi hiçbir şekilde rahatsız edemeyeceği hale sokmanız gerekebilir.

Kahve falında dut yaprağı toplamak insanların yasa ve kedere boğulacağına, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayva yaprağı toplamak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan yaprak toplamak bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üzüm yaprağı toplamak elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında yerden takvim yaprağı toplamak arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ceviz yaprağı toplamak para sıkıntısından kurtulacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında asma ağacından yaprak toplamak verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında zeytin yaprağı toplamak kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir