AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil yaprak sarması görmek

Kahve falında yeşil yaprak sarması görmek

Kahve falında yeşil yaprak sarması görmek arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine yorulur.

Kahve falında yeşil yaprak sarması gördüyseniz:

  • Bardağın dolu tarafını önemsemekte fayda var.

Kahve falında yeşil yaprak sarması görmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil yaprak sarması yemek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında yaprak sarması yapmak mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asma yaprağı sarması yemek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, berekete ve zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pişmiş yaprak sarması görmek dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaprak sarma yapmak parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine alamet eder.

Kahve falında tencerede yaprak sarması görmek savurgan bir hayat yaşayacağına, falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına inanılır.

Kahve falında bir tencere yaprak sarması görmek dertlerin sona ereceğine, güçlükle elde edilecek başarı alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir