AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş yaprak sarması görmek

Kahve falında pişmiş yaprak sarması görmek

Kahve falında pişmiş yaprak sarması görmek mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş yaprak sarması gördüyseniz:

  • Bazı konularda neler olup bittiğini anlatmama ya da bazı konularda bilgi vermeme konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Kahve falında pişmiş yaprak sarması görmek eğer fal sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaprak sarması görmek işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaprak sarması yapmak yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine inanılır.

Kahve falında yaprak sarması sarmak yeni arkadaşlıklar kurulacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında etli yaprak sarması yemek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına alamet eder.

Kahve falında tencerede yaprak sarması görmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, başarılarının azalacağına işarettir.

Kahve falında yeşil yaprak sarması yemek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, dünya hayatından yana da razı geleceğine işarettir.

Kahve falında bir tencere yaprak sarması görmek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir