AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaprak sarması görmek

Kahve falında yaprak sarması görmek

Kahve falında yaprak sarması görmek halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, saygınlık elde edeceğine, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, işlerinin de hal yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaprak sarması gördüyseniz:

  • Yanlış yolu aşındırdığınızın ya da yanlış yerde zaman kaybettiğinizin farkına varabilir, daha az mücadele gerektiren ya da daha az rekabet içeren yollar arayabilirsiniz.

Kahve falında tencerede yaprak sarması görmek bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil yaprak sarması görmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine işaret eder.

Kahve falında asma yaprağı sarması yemek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pişmiş yaprak sarması görmek kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında etli yaprak sarması görmek uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarma yaprağı görmek yeni işler alacağına, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında yaprak sarması görmek içinin kıpır kıpır olacağına, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil yaprak sarması yemek tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir